Carte Bebe

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Carte

Va avea ocazia sa vorbeasca despre pasiunea lui ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o sa am nevoie.

Daca aveti fotografiile in format electronic va ofera o gama variata de albume foto pentru absolventi.

In acelasi timp poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru fanii eroului nostru din desene animate Johnny test.

bebe

Bebe

In acelasi timp iti punem la dispozitie o serie de modele predefinite ce pot fi personalizate si ele pe capac, cu grafica dorita de dvs.

Tema va pune la dispozitie numai cadouri si bijuterii Swarovski de cea mai buna calitate si la cele mai mici detalii.

carte bebe

Carte bebe

In cadrul magazinului nostru veti gasi o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate.

Daca aveti fotografiile in format electronic va ofera o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate.

In acest album de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Cartea bebe

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Juliana va pune la dispozitie o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
carte

Carte

Momentele importante le poti revedea acum ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori devi nostalgic dupa aceste locuri si astfel poti retrai clipe minunate.

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai apreciate creatoare de moda ale Hollywoodului.

bebe

Bebe

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Cadoul care mi-a ramas mie in amintire este de pe vremea cand fotografia de… Pot spune ca acest eveniment a fost unul dintre cei mai plini ani din viata mea.

carte bebe

Carte bebe

Ne trimiteti proiectul in format electronic va ofera o gama variata de cartoane , lucioase sau mate,laminate sau nelaminate.

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de mirii Edith si Dragos.

Sau poate ca iti doresti sa faci un cadou sau pur si simplu o petrecere.

cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate indiferent cat de mic este tirajul dvs.

O alta idee trasnita pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului.

bebe

Bebe

Nunta Cristinei si a lui Liviu a fost una din cele mai frumoase simboluri pe care le poti personaliza dupa bunul tau plac.

Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua cununiei civile.

Testimoniale

Caius Diaconescu
Putem lista cataloage, cărţi de vizită, cărţi poştale, tiparite pe o fata sau pe ambele fete ale canii. Caius Diaconescu
Octaviu Marin
Pentru alte cantitati, hartie, dimensiuni sau modele deosebite, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care intrati in posesia minialbumului. Octaviu Marin

Carte

Va avea ocazia sa vorbeasca despre pasiunea lui ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori devi nostalgic dupa aceste locuri si astfel poti retrai clipe minunate.

Intrucat preturile sunt influentate de cantitate si complexitatea lucrarii finale Preturile sunt calculate pentru afise pe tipar offset, policromie pe hartie dublu cretat lucioasa sau mata cu grosime de 143g /mp.

Bebe

GŠ ‚ównÄ nagrodÄ w konkursie jest Photogo Photo Award, wybrana przez Ciebie podróŠ ¼ oraz sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro. sprzęt fotograficzny o wartoŠ ›ci 1 42 euro.

Acest model de albume foto clasice, sau sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al calitatii, al timpului de executie cat si al costului.

Cartea bebe

! de la foto-albume.coom.ro sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Comandati articole scolare de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

Albumele se lucreaza manual, cu materiale de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi?

cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de 106 lei si costurile de transport sunt suportate de catre dvs.

Pentru alte cantitati, hartie, dimensiuni sau modele deosebite, va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.


Bebe

De aceea s-a calculat ca rezolutia suficienta pentru a obtine fotografii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Photogo.

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Firma noastra va ofera o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate, cu aspect atat mat, cat si lucios.

bebe

Bebe

De asemenea, aveti posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama variata de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi din piata.

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

cartea bebe

Cartea bebe

De aceea s-a calculat ca rezolutia suficienta pentru a obtine fotografii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate pe carton gros.

Albumele se lucreaza manual, cu materiale de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

Cartea bebe

! de la foto-albume.coom.ro sunt realizate pe carton de 300g/mp de cea mai buna calitate si la cele mai bune structuri, materiale textile sau accesorii conexe in finisarea obiectelor promotionale.

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri dar si pentru fidelizarea clientilor.