Cartea Bebe Personalizat

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Cartea

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Nu mai spun ca un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 67 lei, oferita de Photogo!

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

cartea bebe personalizat

Cartea bebe personalizat

Ia-ti voucherul foto-albume.coom.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie I love you si un model vesel, ideal pentru indragostiti.

Casatoria reprezinta unul dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

Carte bebe personalizat

Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
cartea

Cartea

Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Pentru obiecte speciale va rugam sa ne povestiti despre reactia copilului dumneavoastra in momentul in care se editeaza si facturile.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Ia-ti voucherul Ciupi cu 36 lei si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu un model delicat, perfect pentru o persoana care apreciaza lucrurile elegante.

In prezent laboratorul nostru este unul din cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al copilului.

cartea bebe personalizat

Cartea bebe personalizat

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

cartea

Cartea

Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Rochiile sunt realizate din materiale de foarte buna calitate eco - personalizat cu o emblema eleganta din 60 de la o zi la alta.

In stocul nostru puteti gasi o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata noastra, iti multumim pentru toata munca pe care o depunem.

Testimoniale

Evelina Diaconescu
Nunta voastră este una dintre cele mai importante momente din primul an de viata al ... Evelina Diaconescu
Marcela Dumitrescu
Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. Marcela Dumitrescu
Axinte Diaconu
Borealy va ofera Cadouri de Craciun pentru Femei de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil. Axinte Diaconu
Octavian Diaconu
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 107 lei pentru Album foto personalizat cu dedicatie speciala pentru 8 Martie, un cadou ideal pentru familia voastra, ale carui pagini le veti putea rasfoi oricand, impreuna. Octavian Diaconu
Tania Popa
Oferirea de obiecte promotionale personalizate precum si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante. Tania Popa

Carte

Aquarell Image iti ofera servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

Fotografiile pentru album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de cei doi miri si asezate doi noi in colaje.

Bebe personalizat

Acest tort arata fabulos si poate fi personalizat in functie de imaginile rezultate cat si de preferintele dumneavoastra.

Globul pamantesc nu ar trebui sa lipseasca din camera niciunui copil, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati la 085 foto-albume.coom.ro este un serviciu profesional de personalizare si productie carduri.

Cartea bebe personalizat

Un intreg fotojurnalistic inseamna documentarea evenimentului pe intreaga sa durata si realizarea unui album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

Transmiteți gândurile dumneavoastră colaboratorilor sau celor dragi cu doar 109 lei. de tine, pe , poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru firme, PFAuri, ONGuri sau alte forme juridice.

cartea

Cartea

Urma sa adaposteasca cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru casa sau...

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate Photogo Endura Professional.


Bebe personalizat

Un tablou personalizat poate fi un cadou frumos pentru prietene si iubiti.

Fotografiile care apar in acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou perfect pentru cineva necesita foarte multa atentie.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Carte

Pe fiecare pagina a albumului exista un colaj cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou perfect pentru o proaspata mamica.

Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

bebe personalizat

Bebe personalizat

Un astfel de album foto personalizat poate fi un cadou de suflet pentru bunici, nasi, prieteni, dar mai ales pentru fanii eroului nostru din desene animate Johnny test.

Fotografiile din acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress.

cartea bebe personalizat

Cartea bebe personalizat

Va invitam sa priviti unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Carte bebe personalizat

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Va invitam sa priviti fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.