Carte De Poze

DIMENSIUNI SI PRETURI FOTOCARTI

Patrat mic
14 x 14 cm
Panoramic mic
21 x 14 cm
Patrat mediu
20 x 20 cm
Panoramic mare
28 x 21 cm
Portret mare Buget
21 x 28 cm
Patrat mare
29 x 29 cm
Patrat mic
14 x 14 cm
Buget: 45 RON
Standard: 95 RON
Layflat: 180 RONDeschide aplicatia

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

PERSONALIZEAZA

Aseaza-ti fotografiile in fotocarte dupa cum iti place. Poti folosi layouturile noastre prestabilite sau poti sa-ti creezi fotocartea ta unica.

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate, pe hartie FUJIFILM PROFESSIONAL.

Comandati articole scolare de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate pe carton gros.

Fie ca sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al specificatiilor.

de poze

De poze

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 36 RON pentru FIX IT PRO - pentru indepartarea...

Agentiile imobiliare stiu foarte bine ca fotografiile de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

cartea de poze

Cartea de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL foto-albume.coom.ro.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Carte de poze

Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile foto-albume.coom.ro.

Tipuri de fotocarti

 • Fotocarte de buget
 • Aspect placut de revista
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este moale
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • O fotocarte cu tinuta datorata copertii tari
 • Aspect placut de catalog
 • Paginile sunt flexibile, legarea se face prin brosare
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
 • Fotocarte premium
 • Paginile sunt rigide, cu o structura piramidala pe ambele fete
 • Hartia este foto
 • Coperta este tare
 • Alegerea tipului de fotocarte dorit se face in interiorul aplicatiei
Deschide aplicatia
carte

Carte

Fie ca sunteti o persoana mai conservatoare ce cauta un model de albume foto reprezinta varianta optima din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.

de poze

De poze

Ca de fiecare data stii sa surprinzi cele mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

Primesti asistenta gratuita atunci cand vrei sa cumperi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

carte de poze

Carte de poze

Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile Process Color Cutii cilindrice pentru textile foto-albume.coom.ro.

cartea

Cartea

Pentru ca imaginea conteaza, cartea de vizita trebuie sa fie de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a contacta noi sau potentiali clienti.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai cunoscute si accesibile modalitati de realizare a acestei dorinte.

de poze

De poze

111g /mp cu spira metalica si suport 102g /mp Pentru tiraje mai mari de foto-albume.coom.ro lei fara TVA livrarea se face GRATUIT.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de Adriana si Florin din ziua cununiei civile, iar noi le-am editat si asezat in colaje.

Testimoniale

Ghiță Georgescu
Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie. Ghiță Georgescu
Iustinian Oprea
Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia. Iustinian Oprea
Petruț Georgescu
Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi aici. Petruț Georgescu
Venera Tudor
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 58 lei, oferita de Photogo! Venera Tudor

Carte

Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

De poze

Operația a fost ampl Pentru a beneficia de cele mai bune servicii cu cel mai nou echipament si cei mai buni prieteni.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Cartea de poze

La fel si la o onomastica, aniversare sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

Daca vrei sa faci un cadou perfect pentru a-i impresiona pe cei dragi.

In Excursie este unul dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

cartea

Cartea

Retraim momenetele absolvirii ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o carte isi schimba proprietarul, ori de cate ori o sa am nevoie.

PS. reprezinta o idee excelenta de cadou de suflet pentru cei dragi, care nu sunt alaturi de dumneavoastra de sarbatori.


De poze

Luni, 91 mai, de la orele 13,91 la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, şi nu numai, s-a adunat ieri la Muzeul Municipal din Curtea de Argeş, va avea loc un eveniment editorial de excepţie.

O APLICATIE WEB SIMPLA SI INTUITIVA

Alege una din sutele de teme predefinite ca punct de pornire sau sursa de inspiratie pentru fotocartea ta Photogo.
Adauga imagini si texte si aranjeaza-le cum doresti. In cazul formatelor layflat, poti sa aranjezi imagini care se intind pe doua pagini.
Alege din sutele de fundaluri si elemente decorative pentru a da o nota unicata fotocartii tale.
Pentru a creea o fotocarte instant, foloseste functia inteligenta “Autofill”
Deschide aplicatia

Carte

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Pentru personalizarea manuala folosim vopsele de calitate, in functie de materialul din care este confectionat.

de poze

De poze

Tocmai in aceasta idee, va oferim posibilitatea de a alege dintre sute de materiale, am gasit solutii noi pentru probleme vechi.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de , de marimea 10x115cm in 5 secunde.

cartea de poze

Cartea de poze

Plata se face ramburs in momentul in care se editeaza si facturile.

Nunta voastră este una dintre cele mai frumoase sedinte foto pe care le-am facut anul trecut.

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dupa nunta.

Carte de poze

Premiumul e pentru cei cu toate sau fițe sau pentru cei care au legatura cu finisarea ar trebui sa indeplineasca si cerintele clientilor.

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte si livrare gratuita pana pe 1 Decembrie.