Printat Digital Pret

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Printare

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate de printare.

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

digital pret

Digital pret

Imaginile sunt inital printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

O parte le postati pe retelele de socializare, deoarece va influenta calitatea fotografiilor.

Serigrafie – Serigrafie de calitate pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sau inlocuitori, fie din hartie fotografica.

printat digital pret

Printat digital pret

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de lucrare.

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

De printat digital pret

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 89 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

printat

Printat

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste designul acestor albume.

Fotografiile din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de printare.

digital pret

Digital pret

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

printat digital pret

Printat digital pret

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

De aceea s-a calculat ca rezolutia suficienta pentru a obtine fotografii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.

de printat

De printat

Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica printate direct pe hartie fotografica, cadoul ideal pentru orice persoana care isi doreste consemnarea informatiilor pe un suport elegant.

digital pret

Digital pret

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

Testimoniale

Mălina Mocanu
Creati aceasta fotocarte in care puteti adauga fotografii surprinse in cele mai bune conditii amintirile tale, fie ca este vorba despre oferte, executia comenzilor, documente sau livrare. Mălina Mocanu
Aurora Dumitrescu
Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×47 pag. Aurora Dumitrescu
Angela Dochioiu
Pe langa faptul ca suntem producatori, nu intermediari, iti oferim si servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi. Angela Dochioiu

De printat

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste calitatiea inferioara a fotografiilor trimise de catre dvs.

Pungile si folia expandata sunt disponibile doar la comanda, iar preturile difera in functie de natura evenimentului dvs, fapt pentru care va rugam sa ne contactati.

Digital pret

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate.

Fotografii din acest album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de botez.

De printat digital pret

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de lucrare.

Serigrafie – Serigrafie de calitate pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 75 de culori, texturi...

print

Print

Realizam albume foto de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi?

Va invitam sa priviti acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.


Digital pret

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai ridicata calitate si tehnologie ultramoderna.

High Q si-a inceput activitatea in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici detalii sau linii de grosimea unui fir de par.

Printat

Utilitatea lor practica si impactul pe care il capata, din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele ecologica diverse culori si texturi.

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress.

digital pret

Digital pret

Momentele importante le poti revedea acum ori de cate ori doresti, doar rasfoind paginile albumului tau de nunta.

In acest album de nunta au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

printat digital pret

Printat digital pret

Este una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

Albumul foto personalizabil Baby este ideal pentru pastrarea celor mai importante momente din relatia noastra!

Printat digital pret

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi aici.