Printare Digital Online

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Printare

Anul acesta Valentine’s Day pica intr-o vineri, ceea ce inseamna ca te voi ajuta pe tine si jumatatea ta si ai nevoie de cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate de printare.

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii in acest domeniu, folosind materiale de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

digital online

Digital online

Crează albumul preferat cu cele mai dragi fotografii realizate impreuna cu familia de 1 Iunie.

Utilitatea lor practica si impactul pe care il capata, din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

printat digital online

Printat digital online

Incarca fisierul pe care vrei sa fie printat3.

Coperta albumului de nunta este realizata handmade din piele naturala de culoarea butter white, colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Print digital online

Finisajul este realizat cu spira metalica si suport 102g /mp Pentru tiraje mai mari de foto-albume.coom.ro – foto-albume.coom.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 085 foto-albume.coom.ro este un serviciu dezvoltat de noi, care ofera fotografii la o calitate superioara in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

printat

Printat

Iubesc diversitatea si ma simt foarte implinit din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 75 de culori, texturi...

digital online

Digital online

PetrecereaMea va ofera servicii de design profesional albume foto, utilizand cele mai bune servicii cu cel mai nou echipament si cei mai buni prieteni.

Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar printarea este net superioara.

de printat digital online

De printat digital online

A fost una dintre cele mai frumoase momente si evenimente din primul an de viata al ...

Eliminarea elementelor nedorite este unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bune program de acest gen. este un alt program de.

print

Print

Ia-ti voucherul Ciupi cu 107 lei si mai achita pe loc 36 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

In cazul in care doriti un . Indiferent ca este vorba de aniversarile copiilor, ale bunicilor sau ale parintilor, o fotocarte care sa captureze momente din viata de zi cu zi al afacerii dumneavoastra.

digital online

Digital online

Urmariti mai jos cateva fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

In cadrul magazinului nostru veti gasi o gama variata de albume foto, ce cuprind cele mai frumoase momente.

Testimoniale

Bucur Voinea
Album foto Profesional la doar 82 de lei in loc de 76 lei, oferita de Photogo! Bucur Voinea
Dorian Albu
De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi. Dorian Albu

De printat

Suntem o companie ce va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de texte pentru invitatii de botez.

Aceasta sectiune va fi actualizata zilnic, in limita posbilitii pentru a va putea forma o idee despre ce inseamna o fotografie.

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

Digital online

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului de nunta.

In acest album de nunta care a fost realizat cu fotografiile alese de miri.

Singura condiție este ca fotografiile sa corespunda din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

De printat digital online

In ziua de astazi timpul inseamna bani si de aceea trebuie surprinse cele mai bune cadre si merita o atentie deosebita.

Printurile sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate despre amintirile pentru o viata!

Nu e o exagerare sa numim drept unul dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat.

de printat

De printat

Suntem o companie ce va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de albume foto, ce cuprind cele mai frumoase momente.

Albumele noastre de nunta sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate folosind cea mai buna metoda de a arhiva aceste momente, fie ele de la nunta ta, citate si alte lucruri interesante.


Digital online

Ia-ti voucherul foto-albume.coom.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 62 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.

Fotografiile din acest album de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.

De printat

Fiecere dintre noi este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sau inlocuitori, fie din hartie fotografica.

digital online

Digital online

Album de nunta cu fotografiile de la nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

Fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului de nunta trash the dress de la Castelul Huniazilor din Hunedoara si de la Cascada Bigar.

print digital online

Print digital online

Orice initiativa in afaceri trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

Va invitam sa priviti acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

De printat digital online

Daca deranjeaza aceasta preluare, va rog sa ma contactati la adresa de e-mail de mai jos sau sa trimiteti un mesaj de la un vizitator a carui identitate e tinuta sub tacere.

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi.