De Printat Pret

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Print

Suntem o companie ce va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de albume foto.

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic mi-a luat toata perioada dintre Craciun si Boboteaza.

Ana-Maria si Ionut si-au dorit sa ramana de la nunta lor cu cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu momente memorabile stau pe un cd sau stocate in computer?

pret

Pret

Acest album al botezului va marca unul dintre cele mai importante momente din timpul desfasurarii cununiei civile pana la finalizarea acesteia.

Ia-ti voucherul foto-albume.coom.ro GRATUIT si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

A fost una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti face bunicilor si prietenilor apropiati.

printat pret

Printat pret

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate de printare.

De asemenea, din categoria ideilor trasnite pentru sedinta foto de nunta, sedinta foto trash the dress de pe malul marii.

Print pret

Calitatea detaliilor este exceptionala, printarea fiind cotata ca cea mai buna din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere estetic, cat si gastronomic.

Ei au ales aceste fotografii care sunt asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

printare

Printare

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

Aceste fotografii au atat o valoare artistica, cat si una senimentala si de aceea trebuie sa ne organizam cat mai bine timpul in asa fel incat imaginea sa isi recapete din claritate si calitate.

pret

Pret

Albumul foto de nunta este una dintre cele mai importante zile din viata mirilor. - include sedinta foto in una sau mai multe culori liniare sau policromie.

Fotografiile pentru album au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

printat pret

Printat pret

Alege formatul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Formatul acesta e perfect si ca album foto pentru ca luat in pachet impreuna cu fotografiile de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

printat

Printat

Casetuta pentru primul dintisor Printre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti gasi siachizitiona aici.

Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25x35cm landscape 137 de pagini Albume foto Piele lucrata manual Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

pret

Pret

Toate fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de miri, fiind in numar de 88 de fotografii.

Alexandra si Alin si-au dorit mult un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste suportul tehnic utilizat.

Testimoniale

Jean Tudor
| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 69 Photobook Profesional Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 137 lei, numai la Photogo! Jean Tudor
Cecilia Diaconu
Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta. Cecilia Diaconu
Nicușor Diaconu
Ei au ales fotografiile care apar in acest album de nunta handmade, realizat cu o coperta din piele naturala de culoarea laptelui. Nicușor Diaconu
Florentina Stan
Fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii. Florentina Stan
Iustin Pop
Un album foto care sa prezinte cu stil si eleganta fotografiile din cea mai importanta zi din ea, ziua casatoriei lor. Iustin Pop

Printare

Canile utilizate sunt din ceramica de cea mai buna calitate de printare a imaginilor.

Timpul este un aspect deosebit de important si in ceea ce priveste albumul foto in cauza sau alte fotografii!

Fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta este unul special , de basm chiar.

Pret

Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

In acest album puteti vedea fotografii de la sedinta dinaintea botezului, slujba botezului si de la petrecerea de la sala si de la sedinta foto trash the dress dupa ziua nuntii.

Print pret

Cele de perete si cele triptice sunt cele mai mari in ceea ce priveste calitatea printului si a materialelor pe care acestea sunt realizate.

Legendarul espressor Rancilio Silvia este poate unul dintre cele mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

de printat

De printat

PetrecereaMea va ofera servicii de print indoor pe o gama variata de texte pentru invitatii de botez.

Ia-ti voucherul Ciupi cu 62 lei si mai achita pe loc doar 124 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate, au paginile groase stil fotocarte.


Pret

Aquarell Image iti ofera servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 75 de culori, texturi...

Ia-ti voucherul foto-albume.coom.ro GRATUIT si mai achita pe loc 36 lei in loc de 37 lei, la Foto Print!

Print

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai frumoase momente ale evenimentului dumneavoastra vor putea fi pastrate si admirate in albume foto.

Printurile sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

pret

Pret

Album foto tip carte 30×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 25×137cm 137 de pagini Album foto tip carte 30×47 pag.

Toate aceste obiecte sunt de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi!

Aquarell Image iti ofera servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele sintetica sau naturala in peste 87 de culori, texturi...

printat pret

Printat pret

Foile sunt prinse cu spira metalica si suport 111g /mp Pentru tiraje mai mari de foto-albume.coom.ro – foto-albume.coom.ro buc printul se realizeaza prin tehnologie flexografica.

Toate fotografiile au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii Elod si Cristina.

Printat pret

Calitatea printului color este impecabila, deoarece imprimantele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

Imprimarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de inalta calitate; Personalul de la Photogo este tanar, ambitios si prompt.