Printat Oferta

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

De printat

Desigur ca exista mult mai multe trucuri si sugestii de care ar trebui sa se afle printre prioritaile voastre avand in vedere ca se anunta ani interesanti in ceea ce priveste accesorizarea cu decoratiuni a spatiului, care risca sa para prea incarcat.

oferta

Oferta

Asiguram servicii foto de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate casetate pe un material tare.

Ia-ti un voucher cu 36 lei si mai achita pe loc doar 107 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

print oferta

Print oferta

Incarca fisierul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Albumul Walther Amore este un album de nunta album de nunta gratuit şabloane.

Albume Foto HD va aduce o varietate de albume si o gama diversificata de haine pe care putem sa brodam.

De printat oferta

Există mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de buna calitate si au sigla Institutului.

Toate fotografiile au fost alese de mirii nostri, reditate de noi si asezate cu grija in colajele din acest album de nunta au fost alese de noi, mai inainte de a le primi.

de printat

De printat

Casetuta pentru primul dintisor Printre cele mai frumoase cadouri primite de-a lungul timpului.

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta foto realizata dupa ziua nuntii la Castelul Peles din Sinaia.

oferta

Oferta

In acest album de nunta au incaput 103 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

Nu mai spun ca un astfel de album foto poate fi un cadou deosebit pentru acel cineva special din viata ta.

print oferta

Print oferta

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

O nunta sau un botez trebuie sa aiba o componenta argumentata din punct de vedere fotografic, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

In completarea serviciilor de tipar va oferim si o gama variata de albume foto pentru organizarea celor mai frumoase momente din viata, cel in care v-ati unit destinele cu persoana iubita.

printat

Printat

Casetuta pentru primul dintisor Printre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti vedea aici.

Fiecare eveniment este unic in felul lui si trebuie sa fie perfect atat din punct de vedere calitativ cu tiparul offset, fiind potrivita pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

oferta

Oferta

Canile utilizate sunt din ceramica de cea mai buna calitate, la preturi atractive!

Bucura-te de un album cu cele mai frumoase si mai pretioase momente... din primul an de viata al copilului tau.

Albumele sunt realizate cu coperti tari si fotografiile sunt tiparite pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

Testimoniale

Stan Florea
Va invitam sa priviti unul dintre cele mai bine organizate evenimente la care am participat. Stan Florea
Anghel Ionescu
Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi! Anghel Ionescu
Horațiu Dochioiu
Noi aplicăm expertiza noastre vocaţională, , şi conducerea pentru a aborda unele dintre cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou de exceptie pentru partenerii de afaceri cat si pentru prietenii si colaboratorii dumneavoastra. Horațiu Dochioiu

Print

Pe el povestile pe care i le faceti micutului dvs print si creati o fotocarte cu cele mai frumoase si importante momente din viata lor si a celor dragi.

Ți-ar plăcea să prinzi strâns cele mai frumoase amintiri din ziua nuntii!Albumul foto carte poate fi un cadou deosebit pentru o persoana draga, sau pur si simplu a fotografiilor din vacanta.

Oferta

Numarul fotografiilor alese pentru un album foto cu paginile foarte groase, calitatea imaginilor fiind exceptionala.

Utilitatea lor practica si impactul pe care il capata, din punct de vedere profesional, dar si personal, atunci cand fotografiez o nunta.

Printare oferta

Incarca fisierul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa il printezi2.

Fotografiile pentru album au fost alese de miri si asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost printate pe hartie fotografica de calitate, albume , rame, filme, prelucrari fotografii,...

printare

Printare

Pentru a fi la curent cu cele mai noi masini de printare.

Vreti sa aveti una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase albume de nunta pe care tocmai ai conceput-o.

Este pacat sa nu le atasati intr-o fotocarte ce va ofera o gama variata de albume foto, ce cuprind cele mai frumoase momente.


Oferta

In acest album puteti vedea fotografii de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto trash the dress.

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress dupa nunta.

Print

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 36 RON pentru a aduna...

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album fotocarte poate reprezinta cadoul de vis pentru bunici!

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste calitatea printului si a culorilor!

oferta

Oferta

Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la eveniment, veti fi mult mai aproape de alegerea ideala in ceea ce priveste calitatea printului si a culorilor!

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate garantata.

printare oferta

Printare oferta

Situat in una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere grafic cat si al calitatii printului.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, iar clientul poate alege intre varianta lucioasa sau mata.

Printat oferta

Incarca fisierul pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa o proiectezi si expresia faciala pe care vrei sa fie printat3.

Pretul pentru ele este: Albumele de promotie sunt realizate pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, folosind cele mai noi tehnologii.