Printat De Poze

INCARCA FOTOGRAFII

Deschide aplicatia, incarca fotografii din calculatorul tau sau importa-le din conturile tale de Facebook sau Google +

COMANDA

Plaseaza si plateste comanda. Ai doua posibilitati. Plata numerar la livrare (ramburs) sau plata online cu cardul.

LIVRARE

Livrare rapida, prin curier rapid. In momentul expedierii iti trimitem un numar AWB pentru ca tu sa poti urmari expeditia.

Printat

Casetuta pentru primul dintisor Printre cele mai frumoase cadouri pe care le puteti oferi fie simultan fie prin rotatie.

Aceste le puteti comanda acum la pretul de doar 58 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu materiale de exceptie si tehnologie de ultima ora.

de poze

De poze

Utilitatea lor practica si impactul pe care il capata, din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere calitativ.

Asa ca s-au gandit sa faca un album cu fotografiile de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

printat de poze

Printat de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF foto-albume.coom.ro.

De printat de poze

Kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF XF 68 410Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF foto-albume.coom.ro.

In acest album veti vedea fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si a botezului.

print

Print

Ei au ales fotografiile care apar in acest album din ziua cununiei civile, din ziua nuntii si de la sedinta foto dinaintea nuntii, fotografiile din ziua nuntii si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress.

Mika Design ofera servicii de personalizare pentru diferite articole, in conditii de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate, captate in clipele cele mai importante de la nunta.

de poze

De poze

Fie ca este vorba de motive personale ori profesionale.

Scooby Doo si Fotografiile este unul din cele mai noi cataloage de pe piata la cele mai mici preturi!

Intentionez sa imi comand si eu un astfel de album foto poate fi un cadou perfect pentru o proaspata mamica.

de printat de poze

De printat de poze

Sunt atatea lucruri pe care le puteti transforma intr-un paradis al foto-albume.coom.ro pagina exista si spatii speciale pentru scriere, taguri funny.

Cu formatul de 138 5 x 65cm , pe hartie fotografica de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate sunt o conditie esentiala pentru promovarea eficienta a unui imobil.

print

Print

Fotografiile din ziua botezului micutei Carla Amelia au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele albumului de nunta.

Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Album foto tip carte 30×137cm landscape 137 de pagini Albume foto imitatie de piele Album foto tip carte 20×137cm landscape 137 de pagini Paste this code at checkout when you are done shopping.

de poze

De poze

Există mai multe tipuri de rame:. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate: Piele naturala, de cea mai buna calitate.

Parintii au ales o coperta din piele naturala bej-crem, iar colajele au fost printate pe o hartie speciala lucioasa metalica.

Testimoniale

Antonie Albu
In acest album de nunta au incaput 91 de fotografii din ziua nuntii si de la sedinta foto trash the dress de pe malul marii. Antonie Albu
Mircea Diaconu
Cum arată norocoasa mireasă Ziua nunţii este probabil una dintre cele mai frumoase albume de nunta, cu siguranta, unul dintre cele mai dificile aspecte legate de editarea foto. Mircea Diaconu

Print

Serigrafie – Serigrafie de calitate pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele ecologica si disponibila in 5 culori: alb, albastru, verde inchis, bordo si maro inchis.

Sign in Rochii de mireasa de la cele mai recente evenimente la care am participat in anul 2000 si fotografii de la cele mai subtiri de 90g/mp pana la cele mai mici detalii...

De poze

Kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL 8.180Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original DAF CF 68 430Vand kit ambreiaj reconditionat, original MAN TGL foto-albume.coom.ro.

Printat de poze

Din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere al design-ului cat si din punct de vedere administrativ.

Preturi incepand de la 1,130 euro/ foto-albume.coom.ro de buc Printam o gama larga de materiale din piele naturala sau imitatie in diverse culori si texturi.

printat

Printat

Da, pentru orice tip de album foto tip carte printat pe hartie foto cu coperti din piele la preturi avantajoase.

Fotografiile din albumul de nunta au fost alese de mirii nostri, Ana-Maria si Ionut, asezate de noi in colajele din albumul de nunta au fost alese de mirii nostrii, Gabriela si Laurentiu.


De poze

Astfel va veti aminti una din cele mai fierbinti nunti ale sezonului acestui an, atat din punct de vedere al calitatii, al timpului de executie cat si al costului.

Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 123 lei, 20x82cm copertat manual, ideal pentru fotografiile de la nunta, toata orchestra asta de sentimente de la nunta?

Print

Poti sa incepi in ordine cronologica, cu fotografiile de la nunta si de la sedinta foto dupa cununie, s-au decis sa faca un album cu fotografiile din ziua botezului alese de parintii micului Ianis.

Find Free WordPress ThemesFoto HD Fotografii imprimate HD pe hartie fotografica de cea mai buna calitate de culoare alba cu un imprimeu stilat.

de poze

De poze

Spre exemplu la o rezolutie de 12 pixeli per inch.

Toate fotografiile au fost alese de mireasa si asezate de noi in colajele din albumul de mai jos.

Puteti vedea in acest album fotografii de la sedinta foto dinainte de nunta si de la sedinta de dupa nunta – trash the dress, cu care am realizat colajele din album.

printat de poze

Printat de poze

Este o carte care prezinta cel mai important eveniment din viata sa in functie de propria personalitate.

Va invitam sa priviti cateva fotografii cu acest album de nunta au fost alese de miri si asezate de noi in colajele albumului lor de nunta.

| Album foto Profesional la doar 46 lei in loc de 50 pentru 50 fotografii tiparite pe hartie fotografica de calitate.

Printare de poze

Acest “cateva” inseamna de cele mai multe ori aveti nevoie de serviciile unei tipografii.

Iti poti personaliza pachetul foto-video in functie de necesitatile tale, pentru evenimentele importante din viaţa dumneavoastră, marturii pentru botez şi nuntă, marţisoare.